Over mij – Wie ben ik?

Hallo!

Ik ben Marieke, jonge dertiger en mama van 2 lieve kinderen.

Begin 2017 werd ik wakker geschud en sindsdien is het allemaal heel erg snel gegaan. De hoeveelheid informatie die op me afkwam was met momenten overweldigend. Ik ben door een heel proces van ontwaken gegaan en ik ben er een veel mooier mens door geworden.

Het was een helse rit waar ik niet afkon. De enige mogelijkheid was me overgeven aan het proces en het allemaal toelaten. En dan ging het nog sneller, soepeler en vielen de puzzelstukjes op hun plaats.

Is mijn puzzel af? Nee! Ik weet heel veel, maar niet alles. Ik heb nog heel veel gaten in mijn kennis, maar wat ik weet is wel goud waard. En daarom schrijf ik aan deze website. Al die kennis die ik wel heb, en alle kennis die ik elke dag rijker word, wil ik delen. Ik wil ze delen zodat jij een soepelere rit krijgt.

Iedereen moet erdoor, je moet van jezelf een beter en liever persoon maken. En als je daar bent, dan is het leven opeens een eitje. De weken/maanden daarvoor, waar jij nu doorgaat, zijn ontmoedigend met momenten. Maar ik beloof je dat je op een dag zal opstaan met dat ene nieuwe inzicht en dat de wereld opeens anders lijkt. Dan mag je uit dat ritje stappen en genieten van al je harde werk.

Later krijg je nieuwe ritjes, maar dan ben je beter voorbereid en weet je beter waar je op moet letten en waar ze voor dienen.

Ik heb het ‘hele’ proces van ontwaken op minder dan een jaar doorlopen, en het was hels! En nu is alles zoveel gemakkelijker. Ik voel me lichter, heb minder angsten en ik ben vrij. (En af en toe krijg ik nog een kort nieuw ritje voorgeschoteld, het proces is nooit helemaal afgerond.)

Ik ervaar vrijheid en ik ben gelukkig. Dat is een heel raar en bevrijdend gevoel. En ik wil het voor niks nog ruilen.

Ik wens jou dezelfde vrijheid en meer geluk toe dan je ooit voor mogelijk kan houden! Het wacht op jou! Hou nog even vol.

Je kan het!

In licht en liefde,
Marieke

 

Wil je in contact komen met mij?