Over lichtwezens en ons aardevoertuig.

Geplaatst op 12 februari 2018 door Marieke in Wakker worden
Disclaimer: deze post kan affiliate links bevatten, meer info.


Ik schrijf deze serie van meer dan 50 artikels, omdat iedereen het recht heeft om te weten wat er met hen gebeurt. Het zijn turbulente tijden, tijden van verandering. En wees maar zeker dat het grote veranderingen zijn! De mensen mogen wakker worden, jij en ik, en iedereen om ons heen. In dit artikel lees je alles over lichtwezens en wat ze ons te bieden hebben.

Klik hier voor de eerste post van de reeks – of – hier voor het overzicht.

In het vorige artikel vertelde ik je over toeval en de hulp die je krijgt, als je er maar om vraagt! Ik vertelde je kort over wat er rondom ons zich bevindt, en wat dat te maken heeft met toeval. Toeval is geen toevalligheid meer, maar eerder een manier om ons te helpen.

En nu vraag je je misschien wel af waar al die hulp vandaan komt? Ik geef je een overzicht.

Wie ben ik?

Ik ben ik. Ik ben een ziel in een lichaam.

Maar ik ben meer dan dat.

Mijn lichaam is, zoals de Acturianen het zo mooi omschrijven, een aardevoertuig. Ik ben dus mijn Ziel en voor ik incarneerde, of naar de Aarde kwam, koos ik een voertuig uit, mijn lichaam dus.

Dat lichaam is voor mijn ziel, die geen vaste vorm heeft, een manier om bepaalde levenslessen te leren. Je hebt namelijk een vaste vorm nodig om dualiteit te kunnen ervaren, en dat is de reden dat wij hier zijn. Onze Ziel leert over tegengestelden; goed en slecht, in en uitademen, leven en dood, zwart en wit, ziek en gezond, slapen en wakker zijn, angst en liefde,…

We zijn hier dus op deze Aarde om belangrijke lessen te leren. Voor we onze ouders kozen, bepaalden we eerst welke lessen we willen leren op de Aarde en ook je Zielsdoel. Dat is de reden waarom je hier bent en doet wat je doet.

Eens je je contract bepaald hebt, kies je een omgeving waar die lessen het best geleerd kunnen worden. En dan kies je in samenspraak met je ouders, je ouders uit.

Vervloek dus nooit of nooit meer je ouders, want je hebt ze zelf gekozen. Voor mij persoonlijk was dit een pijnlijk inzicht. Ik heb er nog niet 100% vrede mee, maar ik heb mijn ouders al wel helemaal vergeven. Dat is een mooi begin. Eens je hen vergeving schenkt, kan je ook hun wijze lessen zien, en daar moet je dankbaar voor zijn.

Ik ben mijn Ziel

Mijn aardevoertuig dat ik koos, is tijdelijk. Nu, in deze nieuwe tijden van lichtenergie en ascentie, kan ons aardevoertuig ons heel lang van dienst zijn. We zijn namelijk niet gemaakt om ziek te worden en snel te sterven. Ons DNA wordt door het licht geherprogrammeerd en dan kunnen we in onze volle kracht gaan leven. Er is nu al voorspeld dat de eerste mens die 1000 (duizend dus) jaar zal leven, nu al is geboren. Ik ga met die stelling akkoord.  >>> Lees meer over het Ingeborene.

Mijn lichaam is dus tijdelijk, mijn Ziel is eindeloos. Sterker nog, daar waar mijn Ziel zich bevindt, is er geen tijd of ruimte. Tijd is een illusie, maar op onze Aarde is het wel onze werkelijkheid. Soms zal je merken dat je de tijd kan beïnvloeden, let er maar eens op.

Ik, wie ik ben op Aarde, is 1 klein stukje van een groter geheel.

Mijn Ziel bevindt zich in de kosmos (of ergens anders) en een klein deeltje leeft in mij. Ik ben ten allen tijde verbonden met mijn Hogere Zelf. Ik stel het mezelf voor als een poppenkast. Er is een speler die de poppen ronddraagt en de pop zelf doet maar wat met de informatie die hij heeft.

Ik, hier op Aarde, ben de pop. Ik heb zeer beperkte kennis over het spel dat gespeeld wordt, en ik word bestuurd van A naar B. De speler heeft het overzicht van het spel, van het stuk dat wordt gespeeld. Hij weet wat er moet gebeuren. Hij weet ook wat er zal voorvallen, zowel negatief als positief, zodat het verhaal tot een goed einde kan worden gebracht.

Ik speel het spel daar waar ik ben. Naar het grotere verhaal heb ik enkel het raden.

Alles zou zoveel gemakkelijker zijn als we het ons mochten herinneren. Maar dan zouden we niet ten volle het spel van afgescheidenheid kunnen spelen. We moesten vergeten wie we zijn, in alle aspecten. Als je wakker word, dan ga je alles beetje bij beetje weer herinneren.

Loslaten

Begrijp dat jij slechts een marionet bent in een groot spel. Jij bent een klein pionnetje op een groot speelveld.

Jij bent hier om belangrijke lessen te leren waardoor je Ziel verder kan evolueren.

Iedereen heeft dat doel. Ook die moordenaar, de dakloze, de miljardair en jouw kind. Sommige lessen zijn niet fijn, soms faalt iemand in zijn lessen. En sommige mensen geraken zelfs niet op de plek waar hun lessen moeten geleerd worden.

Speel jouw spel, dat is al moeilijk genoeg. Laat het leven je leiden.

Dat wil niet zeggen dat je geen inspraak hebt, integendeel! Aanvaard alles dat naar je toe komt, of het nu goed of slecht is, en zoek een manier om er mee om te gaan. Zoek de inzichten, de lessen die je worden aangeboden en ga er mee aan de slag.

Naast je eigen doel, heb je nog een groter nut hier op de Aarde. Jij als Ziel hebt er mee ingestemd om de Aarde te helpen met haar Ascentie. De Aarde heeft ook zware lessen geleerd en is geslaagd. Zij mag evolueren naar de vijfde dimensie en jij lieve Ziel, hebt ingestemd om haar daarmee te helpen.

Naast je eigen Zielstaak heb je ook een andere; De Aarde helpen met haar evolutie. Dat doe je door wakker te worden en vanuit het licht te gaan leven. Wees zo positief mogelijk en wees je bewust van de Aarde, dat Zij meer is dan gewoon een planeet.

Je entourage

Je bent nooit alleen, wees daar maar zeker van! Jij bent het alleen even vergeten, dat hoort zo bij dit spel.

Jij en je Hogere Zelf zijn samen een geheel. Je Hogere Zelf wil zijn lessen geleerd zien, en jij voert ze zo goed mogelijk uit. Een geweldig samenspel, waar iedereen bij wint.

Alleen ben je vergeten dat je een Hogere Zelf hebt, dat je een taak hebt en dat je hulp krijgt. Er staat namelijk een heel entourage voor je klaar. Ze zijn alleen onzichtbaar. Maar wie goed oplet, kan een glimp, een gevoel of een instructie opvangen.

Je gidsen

Naast je Hogere Zelf, die een deel is van jouw, heb je ook 3 gidsen altijd bij je.

Wij zijn lid van een Zielsgroep. Dat is een groep gelijkgestemde zielen die altijd samenwerken en elkaar helpen om de lessen te leren. Een deel van de groep bevind zich op Aarde, een deel gidst vanuit de Hemel (zo noem ik het even).

Soms kijk je naar iemand en heb je het gevoel dat je die persoon kent, of moet kennen. Je kan het alleen niet thuisbrengen. Kans is groot dat het iemand uit je Zielsgroep is, waar je al meerdere keren mee hebt samengewerkt in vorige levens.

We spelen elke keer een andere rol. Je kan als bedelaar geen lessen leren van geldelijke overvloed. We zijn daarom elke keer iemand anders, en onze groep helpt ons daarbij. Nu ben ik de moeder, maar het kan goed zijn dat mijn kind vorige keer mijn mama was, of mijn zus. Of was ik de papa.

Onze gidsen zorgen ervoor dat we onze lessen kunnen leren. Ze gidsen ons naar de juiste mensen, de juiste plaatsen. Gidsen zijn verantwoordelijk voor veel ‘toevalligheden’. Ze sturen je aan.

Als jij je lichaam verlaat, dan zal jij een gids zijn voor een andere Ziel en ga jij hem helpen. Gidsen kunnen meerdere Zielen tegelijk helpen, gezien tijd en ruimte voor hen onbestaande is. Jij kan dezelfde gids hebben als persoon x in land x.

Je beschermengel

Naast je gidsen die voor de voltooiing van je Zielscontract zorgen, heb je ook een beschermengel die altijd bij je is.

Iedereen heeft een beschermengel. Deze kan doorheen je leven wisselen, maar je hebt er altijd 1 bij je. Altijd. En overal.

Als ik van de trap val, en ik breek mijn been, dan is mijn beschermengel bij me. Breek ik mijn been niet, dan is hij ook bij mij.

Je beschermengel zorgt ervoor dat er geen erge dingen met je gebeuren die je Zielscontract in de weg kunnen staan. Als ik val en ik breek mijn been, dan is dat nodig geweest. Ik heb zo iets anders kunnen vermijden. Zo moet je daar over nadenken.

Je been breken is lastig, pijnlijk en het verplicht je om te rusten. Misschien had je hart even rust nodig waardoor je een hartaanval hebt vermeden? Of is er een vriendin die je nu gewoon super hard nodig heeft, en jij hebt toevallig tijd gekregen.

Als je je been niet breekt, dan was dat ook niet wenselijk. Je moet mobiel zijn om je volgende les te leren.

En als je hard valt en je breekt totaal niks, dan heeft je beschermengel ervoor gezorgd dat je niks hebt. Een simpele dankjewel is dan wel op zijn plaats.

Als het helemaal fout gaat.

Ook als je kind lelijk valt, en je denkt dat je kind verlamd zal zijn, en het blijkt zelfs geen schrammetje te hebben… Dan is die dankjewel ook wel op zijn plaats, denk je niet.

En wat als je kind wel verlamd is na zo’n val? Wat dan?

Weet je nog dat je op voorhand een Zielscontract opstelt met de lessen die je wil leren tijdens je incarnatie? Je kind heeft dat ook gedaan. En daarom moet je kind nu verlamd zijn, om die paar lessen te leren. Hoe moeilijk het ook is voor jou, en voor je kind, het moest zo zijn. Anders was het zo niet geweest.

En jij hebt toegestemd om je kind te helpen als het verlamd zou geraken. Dat hebben jullie afgesproken als je kind jou uitkoos als zijn ouder.

Weet je nog, je bent een kleine marionet met een entourage die niet zijn vergeten wat je hier komt doen. Alles is zoals het moet zijn, anders was het zo niet. Jij hebt zelf je contract opgesteld, je bent het alleen vergeten. Vraag om het te mogen herinneren, die keuze heb je.

Lichtwezens

Naast je Hogere Zelf, je gidsen en je beschermengel is er nog een overvloedigheid van andere hulp voor ons beschikbaar. De meest gekende zijn de engelen. Verder behandel ik nog andere lichtwezens.

Engelen

De engelen zijn een collectief. Dat wil zeggen dat engelen deel uitmaken van groepen. Als je een engel vraagt om een healing, dan komt er een engel uit het collectief van healers. Elke engelengroep heeft zijn eigen specialiteit.

Engelen zijn energie, ze hebben geen vaste vorm. Ze zijn grootst en prachtig.

Je kan ze vragen om ze te mogen zien, ik heb ze van ver mogen zien.

Engelen zijn niet zoals wij ze afbeelden. Als je iemand vraagt een engel te tekenen, dan tekenen ze een mannetje met armen en benen, een wit gewaad en vleugels. Vergeet dat maar.

Engelen zijn puur licht. En ze zijn GROOT. Als ze zichtbaar voor je zouden staan, dan zou je ze niet eens kunnen of durven aan kijken. Engelen zijn puur, van liefde doordrongen.

Ik zag ze in de wolken als een groot goud licht van enkele meters hoog. Het was prachtig. Maar wat me vooral verbaasde was het gevoel van intense liefde die naar mij toestroomde. Ik werd tot in mijn cellen doordrongen van liefde, gewoon onbeschrijfelijk.

De engelen helpen je graag. Vraag er om en geef toestemming om je te helpen. Vertrouw op hen en toon respect door dankjewel en alsjeblief te zeggen. Dat is wel op zijn plaats hier.

Engelen kunnen contact met je maken door dingen in je oor te fluisteren, door je ideeën te geven in je gedachten, door liedjes in je hoofd af te spelen, door je aandacht naar iets te trekken. En zoveel meer.

Communicatie

Engelen laten je graag weten dat ze bij je zijn, en dat ze klaarstaan om je te helpen. Dat doen ze door:

  • Kleine witte veertjes op je pad te leggen, of muntjes
  • Jouw aandacht te trekken voor bepaalde cijfers: 17u17, 111, 33 33,…
  • Liedjes in je hoofd af te spelen
  • Je aandacht op de radio te richten bij een bepaald nummer
  • Je oog laten vallen op een bepaald artikel of boek
  • Een hoge tuut in je oren, stop met wat je doet (piekeren, een handeling)
  • Ze leggen een ‘hand’ op mijn onderrug, om door te zetten
  • Engelenmuziek in je oren

Engelen houden van je en ze willen dat jij om hulp vraagt. En wees maar zeker dat ze je helpen! Hoe meer jij je concentreert op hen, hoe beter zij je kunnen helpen. Jij moet leren hoe zij met jou communiceren. Eens je daar mee oefent, zal je merken dat je hun signalen beter oppikt.

En afhankelijk van de vraag, kunnen ze je meteen helpen of niet. Als jij een nieuwe partner wil, dan moet er eerst onderzoek gedaan worden en de juiste condities geschapen worden, zodat jullie elkaar kunnen ontmoeten.

Als jij informatie wil over iets, dan kan je meteen geleidt worden naar het juiste artikel op het internet, of een boek dat je al hebt. Soms krijg ik het antwoord van andere mensen, toevallig. Of belt een vriendin mij 5 minuten later op en zonder dat zij het weet, geeft zij mij het antwoord.

Alles is mogelijk, hou gewoon je ogen en oren open, altijd. Vertrouw op alles om je heen, je wordt gedragen.

Aartsengelen

Aartsengelen zijn per aartsengel een collectief. Als je aartsengel Michaël aanroept, dan roep je het collectief aan van AE Michaël energie. Alle engelen in dat collectief dragen de Michaël energie. Ze kunnen dus overal tegelijk zijn.

Aartsengelen zijn gespecialiseerd in bepaalde aspecten. AE Michaël heeft een andere specialisatie dan bijvoorbeeld AE Raphaël, of AE Metatron.

Ik roep meestal om een engel, niet specifiek een naam. Want ik kan misschien wel denken dat AE Metatron geschikt is, terwijl dat niet zo is. En zo mis ik dan een gouden kans. Daarom vertrouw ik op de begeleiding van de engelen en vertrouw ik erop dat zij de beste engel uitkiezen om mij op dat moment te helpen.

Meer over aartsengelen en wat ze doen, kan je hier lezen.

Engelen en Aartsengelen hebben nooit een fysieke vorm gehad. Ze zijn niet geïncarneerd op een planeet. Ze weten niet hoe het voelt om een fysieke, beperkende vorm te hebben, omdat ze het nooit ervaren hebben. Engelen zijn geweldig liefdevol en wensen jou alleen het allerbeste.

Engelen zijn hele fijne, liefdevolle lichtwezens, die er alles aan doen om jou te helpen.

Lichtmeesters

Naast de engelen heb je ook de Lichtmeesters die je altijd zullen bijstaan als je daarom vraagt.

Lichtmeesters zijn opgestegen Aardse Meesters. Ze hebben zelf op Aarde geleefd en zijn geascendeerd/opgestegen.

Het voordeel van deze Meesters is dat ze weten wat het is om te leven op Aarde. Ze hebben de pijn, het lijden en de afgescheidenheid zelf meegemaakt. En als het tijd was, zijn zij opgestegen. Ze hebben hun laatste lessen geleerd en hoeven niet meer terug te incarneren. Zij geven hun wijsheid en begeleiding door aan jou.

Ook Meesters zijn een collectief. Als je om Jezus vraagt, dan komt er een Meester uit de Jezusenergie. Daardoor is hun wijsheid nog groter en kunnen ze iedereen helpen die erom vraagt.

Meer over de Lichtmeesters kan je hier lezen.

Lichtmeester en (Aarts)engelen werken nauw samen. Ik maak er zelf geen onderscheid van. Ik vertrouw op de beste begeleiding die ik op dat moment nodig heb. En of dat nu Jezus, Maria, Michaël of een onbekende engel is, maakt voor mij niet zoveel uit. De liefde en begeleiding is waar ik dankbaar voor ben.

Buitenaardsen

Oei, een delicaat onderwerp. Onze wereldleiders blijven ons immers overtuigen dat wij alleen zijn in het universum. En dat terwijl het bewijs onomstotelijk is. Er worden meer en meer ufo’s waargenomen, graancirkels en artifarcten worden ontdekt die absoluut niet menselijk kunnen zijn.

We zijn niet alleen. Dat zou pas egoïstisch zijn om dat te denken.

Sterker nog, het zijn de slechte buitenaardsen die onze wereld in slaap wiegden. En er nu ook alles aan doen om dat zo te houden.

Maar het is te laat. De mensheid mag wakker worden en zich alles herinneren. De Cabal die onze planeet gijzelden, zullen eindelijk verwijderd worden en de mensheid zal eindelijk over zijn eigen lot mogen en kunnen beslissen.

Pleiadiërs

Het zijn vooral de Pleiadiërs die ons komen helpen. Zij doen er momenteel alles aan om ons te assisteren met de ascentie en de overgang naar vijfde dimensie.

Ik heb dagdromen over het verenigd worden met hen, dat overweldigend gevoel van thuiskomen. Weken keek ik er naar uit om die dagdroom werkelijkheid te laten worden. Tot ik het inzicht kreeg dat het geen dagdroom was, het was een herinnering.

’s Nachts in onze dromen verlaat onze Ziel, die verbonden is met een zilveren koord, ons lichaam en bezoeken we de schepen rond onze Aarde. We leren er, worden gehealed en we vieren er feest. Elke nacht opnieuw.

Ooit zullen we het ons mogen herinneren. Ik nu nog niet, ooit wel. Misschien heb jij wel herinneringen?

De Pleiadiërs zien eruit als mensen, maar kunnen niet spreken zoals mensen. We kunnen elkaar niet verstaan. Als je wil communiceren, dan doe je dat telepathisch, met beelden en emoties.

Een deel van de oude zielen die hier zijn geïncarneerd, zijn Pleiadiërs. Als je opeens heel benieuwd bent naar dit ras, dan is er een grote kans dat jij een Pleiadische Ziel bent. Je bent uitverkoren om de Aarde met haar ascentie te helpen. (Want dat heb je als Pleiadische Ziel al een keer gedaan)

Wie last heeft van chronische pijn kan en mag het volgende protocol starten:

Zeg 3 maal in gedachten volgende zin: Command PB Stardust

Dit geeft toestemming aan de Pleiadiërs om je chronische pijn te verminderen. Het is nog in een testfase en ongeveer 80% van de mensen is er mee geholpen. Ze verminderen je pijn, maar het is nog steeds de bedoeling dat de oorzaak grondig wordt aangepakt. Ga via een holistisch therapeut of reguliere medische kanalen, zodat je kan genezen. Het vermindert je pijn zodat jij beter in staat bent de oorzaak aan te pakken. Doe dat dan ook!

Andere rassen

99% van de buitenaardse rassen zijn goed, leven in functie van het licht en hebben een gezamenlijk doel, namelijk ascentie.

De 1% die slecht is, die hebben ons al jaren onderdrukt. We hoeven er geen angst van te hebben, ze zijn hier al. Er zijn shapeshifters die onder ons zijn, en er zijn er die nooit naar de oppervlakte komen. Overigens zijn onze wereldleiders de poppen van de Cabal. Onze wereldleiders worden onder druk gezet door hogeraf en moeten keuzes maken, zonder dat ze het systeem bovenaf bloot leggen.

De goeden kunnen nog niet in echte vorm op de Aarde verschijnen. We zouden bang zijn en onze ascentie zou vertraagd worden. Dat willen ze niet.

Daarom dat we ze niet zien. Maar ze zijn er wel, en ze doen er alles aan om ons te helpen.

Kryon, van de magnetische dienst is daar een voorbeeld van. Kryon is mijn grote held en ik heb geweldig veel inzichten en lessen van zijn channelings geleerd. Lee Carrol is het kanaal voor Kryon. Hier vind je hun youtube kanaal. Geniet ervan zou ik zo zeggen!

 

Het systeem rond ons is complex. Dit schetst in grote lijnen wat er rondom ons gebeurt en wie ons helpt als we daar om vragen. Kijk in de overzichtslijst voor dieper ingaande artikels.

 

Geef een reactie