Intentie: Wat is het en wat moet je ermee?

Geplaatst op 22 januari 2018 door Marieke in Wakker worden
Disclaimer: deze post kan affiliate links bevatten, meer info.


Wat is intentie? Wat moet je ermee en wanneer mag je het gebruiken?

Intentie is iets anders dan een goed voornemen. Een goed voornemen maak je met het nieuwe jaar en gooi je na enkele weken door je raam. Je hebt er eventjes je tijd en energie aan besteedt, en nu vind je het niet meer nodig. Je hebt een nieuwe focus en dat goed voornemen is achteruitgeschoven.

Een intentie is net iets anders. Het is puurder en als je het met de juiste mindset stelt, dan kan je wonderen verwachten. Letterlijk. Of hoe je het ook wil en kan bekijken.

Vandaag luisterde ik naar 3 channelings van Kryon. De laatste ging over intentie en ik werd meteen geroepen om dit artikel te komen schrijven.

Veel mensen vragen zich af hoe ze op het pad van wakker worden kunnen komen.

Hoe stel je een intentie in en wat moet je ermee? Help jezelf sneller ontwaken en bewust worden.

Vrije wil

We leven in een wereld van vrije wil. Jij hebt keuzevrijheid en niemand kan je daarin beperken. Niemand kan je jouw keuzes afpakken of beïnvloeden. En dat is ook de reden waarom mensen naar het duister kunnen gaan.

Als jij op het pad van echt ontwaken wil komen, dan moet je daar een intentie voor stellen. Een intentie waar je echt achter staat. Eentje waarvan je weet dat je er klaar voor bent, om aan te pakken wat er ook voor je neus komt te staan.

Want eens je een intentie stelt, kan je niet meer terug. Een intentie kan je niet eventjes uitproberen. Nee, je stelt je intentie, je stapt in je rollercoaster en je mag er pas uit als je intentie af is.

Als jij echt, vanuit je hart, wil bewust worden, dan stel je nu een intentie. En ik garandeer je dat je de meest woelige en prachtigste rit van je leven zal maken. Een rit die je door het donker sleurt om je daarna in eeuwig zonlicht te laten verschijnen.

En dat kan je alleen als je er echt voor wil gaan.

Zet je intentie om bewuster te leven.

Je bent nooit alleen.

Je Hogere Zelf en al wat ons omringd luisteren altijd. ALTIJD.

Ze lezen je gedachten en luisteren naar je als je roept, fluistert of gewoon een nette conversatie met jezelf maakt.

Als jij er klaar voor bent, dan zet je je intentie neer. En dan laat je het zijn beloop.

“Ik ben er klaar voor. Ik geef toestemming om alle hulp die ik ook kan krijgen te aanvaarden. Het is tijd om verder te gaan, verder naar het licht. Ik vraag om begeleiding, ik geef mij over. Maak het mij zo gemakkelijk mogelijk, maar hou niets achter. Ik vertrouw op het proces.”

En dan wordt er feest gevierd aan de andere kant van de sluier want dit was waar iedereen jou probeerde naartoe te begeleiden. Het is feest, want jij bent ingestapt en jij zal, hoe dan ook, je licht uitschijnen.

Geniet van het proces. Hou je ogen en je oren open voor alle begeleiding die je zal krijgen. Ze zullen niet in je oor komen fluisteren, maar ze werken met je intuïtie. Leer luisteren naar je intuïtie, dat is die eerste tiende van een seconde die je laat horen/voelen wat de juiste beslissing is. Zet je denken opzij en leer vertrouwen op je intuïtie, hoe vreemd het ook moge zijn.

Als jij je overgeeft aan het licht, dan zeg je tegen je hart dat het de plaats van het denken mag innemen. Je leert beslissingen nemen vanuit je hart, vanuit liefde/compassie. En dat is waar het om gaat.

Dus als je er echt klaar voor bent, ga er dan voor.  Er is niets of niemand die je kan voorbereiden op wat er komt. Je kan alleen vertrouwen op de begeleiding van al die lichtwezens die onvoorwaardelijk van je houden. Leer om te vertrouwen op alles rondom jou.

Help jezelf sneller bewust worden door een intentie te stellen. Let op, eens je start, kan je niet meer terug! Je kan niet onleren wat je weet.

Ga met de flow, zwem er niet tegenin.

Als de deur klemt, forceer hem niet open, maar neem een andere of ga ergens anders heen. Alles wat je tegenwerkt dient je niet. Aanvaard dat, laat het los en probeer iets anders.

Dat is wat je moet leren. Bewust worden is een leerproces en het is je taak om daarin mee te gaan. Dat heb je gewenst, het maakt er deel van uit.

Kies de gemakkelijke weg, dat mag, dat is je gegund. Je hebt al die jaren al tegenslag gehad, leer nu dat het oké is om alleen maar toeval en geluk te kennen. Dat is waar wij voor geprogrammeerd zijn. Wij verdienen het om alleen maar geluk te kennen. Al de andere energie dient ons niet.

Aanvaard dat. Dat is een goede stap. Leer dat het geluk je gegund is.

Dus, zet je intentie als je voelt dat je er klaar voor bent. En geniet van de rit.

En vergeet nooit: Na duister komt altijd licht. Je wordt altijd bijgestaan door ontelbare lichtwezens die alleen het beste voor je willen. Vraag om begeleiding, elke dag opnieuw. Praat met hen, zo leer je jezelf beter te connecteren én leer je om op hogere trillingen te communiceren. Hoe meer en langer je in verbinding kan staan, hoe gemakkelijker het leven wordt.

En geloof me, ik kan het weten.

Ik heb die intentie gezet, ik heb de helse rit (die soms prachtig was) uitgezeten en ik geniet nu van een leven dat helemaal anders is. En bovenal, mijn leven is nu gemakkelijk. Ik ben gelukkig.

En dat is waar het allemaal om draait, niet?

 

Kryon Youtube kanaal: Video “How to receive unlimited guidance from your Higher Self with pure intent.”

 

Geef een reactie