Algemene voorwaarden

Algemene voorwaarden

Cookies

Deze website verzameld cookies om gebruikersgegevens bij te houden. Ik hou gegevens bij om het gebruiksgemak voor mijn lezers te verhogen. Welke pagina’s worden het meest gelezen, wat vinden mijn lezers het meest interessant? Wanneer wordt mijn pagina bezocht?
Alle gegevens worden vertrouwelijk verwerkt.

Advertenties

Deze website toont advertenties om mijn kosten te dekken. Ik beperk het aantal advertenties zodat je er weinig tot geen last van hebt. Advertenties worden gegenereerd door Google.

Affiliate links

Sommige links linken naar een product waar ik echt van hou, dat mij heel erg geholpen heeft door mijn proces van ontwaken. Als je dat product via mijn link koopt, dan krijg ik daar een commissie voor (ik word betaald voor de reclame die ik maak). Dit is uiteraard zonder extra kosten voor jou, het is een manier om mijn website te helpen onderhouden.

Ik link voornamelijk naar boeken op bol.

Als je via mijn link koopt, dan wil ik je daar hartelijk voor bedanken!

Betaalde advertenties / Promoties

Ik bied betaalde advertentieruimte aan om je cursussen/boeken/… te promoten. Neem hiervoor contact op via email: marieke@sterrenkind.eu

Dit kan via nieuwsbrief, facebook, of op de website in de zijbalk.

Gastblogs/Links/Samenwerken

Je mag gastblogs schrijven voor deze website, of vragen om links te plaatsen. Ik werk graag met je samen om het licht verder te verspreiden. Neem contact op via email: marieke@sterrenkind.eu